TOIMITUSEHDOT

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja erityistoiveissa Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut veloitamme erittelyn mukaisesti.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelu Paytrail välittää maksusi Apu-Tuotteelle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Käytössäsi on useiden suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail, maksusi on välitetty.

Apu-Tuote Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Apu-Tuote huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä Apu-Tuote Oy p. 09 5491 4400 tai sähköpostilla korpinen@korpinen.com

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Varastotuotteidemme tilaukset pyritään toimittamaan postiin seuraavan arkipäivän aikana. Osa valikoimamme tuotteistamme on tilaustavaraa, siksi vahvistamme toimitusajan tilausvahvistuksessanne. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.  Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Osatoimituksista sovimme aina sinun kanssasi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava Apu-Tuotteen kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Apu-Tuote Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Apu-Tuote ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta korpinen@korpinen.com, tai puhelimella numerosta 09 5491 4400.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta tavarankuljettaja ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus tavarankuljettajalle. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta korpinen@korpinen.com
– Puhelimella numerosta 09 5491 4400