Näytetään tulokset 1–12 / 16

Rullaramppi

Rullaramppi on erittäin tukeva ja kevyt alumiininen ramppiratkaisu rollaattorille, pyörätuolille ja tavarankuljetukseen. Rullaramppi on siirreltävissä esteeltä toiselle ja se on helppo ottaa mukaan matkalle. Sama ramppi toimii kotona kiinteänä ramppina, kuten perinteinen invaramppi, siirrettävänä ramppina ja se voidaan kiinnittää myös autoon.

Rullaramppia saa 76, 91 ja 122 cm leveänä mallina.

Rullaramppi

Rullaramppi on erinomainen ratkaisu kun tarvitset apua esteiden ylittämiseen. Rullattava ramppi on siirreltävissä esteeltä toiselle ja kasaan rullattuna otettavissa mukaan matkalle. Rullaramppi toimii kotona kuten kiinteä ramppi ja sama ramppi toimii apunasi liikkuessasi kodin ulkopuolella ystäviesi luona tai vaikkapa mökillä.

Samaa ramppia voidaan käyttää autoon siirtymiseen, josta se on nopeasti siirrettävissä portaiden rampiksi. Rullaramppi onkin todella monikäyttöinen apuväline.

Rullarampin voi tarvittaessa myös katkaista lyhyemmiksi osiksi, kun tarvitset vielä helpommin mukaan otettavaa lyhyempää ramppia vieraillessasi kodin ulkopuolella. Rullaramppia voi tarpeen mukaan myös jatkaa, jos joskus tarvitset pidemmän rampin. Näin sinun ramppisi ei muutoissakaan jää käyttämättömäksi.

Rullaramppi

Rullarampin avulla on mahdollista järjestää tyylikäs esteetön pääsy myös puhujakorokkeelle. 

Kun Rullaramppia toimitetaan yli 274 cm pituisesti, laitetaan rampin tueksi erilliset tukijalat, jotta kantavuus rampilla säilyy.

 

Rullarampin kaiteet

Rullaramppiin voidaan asentaa myös turvallisuutta lisäävät kaiteet. Kaiteet ovat 42 mm paksua anodisoitua alumiinia. Kaiteet kiinnitetään Rullarampin reunaan kiinnityspaloilla ja ruuveilla. Kiinnityspalat voidaan jättää reunaan kiinni kun ramppi otetaan mukaan tai siirretään toiseen paikkaan.

Kaiteet kiinnitetään Rullaramppiin kiinnityspaloilla, jotka voivat jäädä kiinni kun ramppia siirretään toiseen paikkaan. Kaiteen pystyputki kiinnitetään ruuvilla kiinnityspalaan.