Näytetään ainoa tulos

Apuvälinesuoja AS101

Sähköiset liikkumisen apuvälineet tarvitsevat suojan sateelta, pakkaselta ja ilkivallalta. Apuvälinesuoja antaa apuvälineille hyvän ja turvallisen säilytyspaikan, jossa akut voidaan ladata valmiiksi seuraavaa ajokertaa varten.

Apuvälinesuoja on helppo ja turvallinen käyttää. Kannen avara muotoilu antaa mahdollisuuden ajaa suojaan sisälle etuperin tai takaperin ja vaihtaa apuvälinettä.

Kansi toimii kaukosäätimen avulla, valot syttyvät automaattisesti ja lämmitin pitää sisätilan sopivan lämpöisenä. Voit huoletta jättää apuvälineesi suojan lämpöön myös talvella

Apuvälinesuoja on rakennettu kestämään pohjoisen olosuhteita. Seinät eristävän kylmän erittäin hyvin, eivätkä ime kosteutta itseensä. Seinien paksuus on 30 mm ja pohjan paksuus on 60 mm.

Apuvälinesuojassa on varusteina kaukosäädin, kaksi sähköpistoketta, hylly, valaisin, lämpöpatteri, viemäröinti ja ilmanvaihto.

Laskennallinen sähkönkulutus on n.380 kWh vuodessa (mittauspaikka Falun, Ruotsi).

Asennus

Apuvälinesuoja sijoitetaan ulos tasaiselle paikalle. Kulmien kohdalla tulee olla kovat tuet, esimerkiksi betonilaatat. Apuvälinesuojan lattiassa on sisäpuolelta säädettävät jalat, joiden avulla apuvälinesuoja säädetään suoraan.

Suojaan ajetaan luiskan avulla.

Turvallisuus

Apuvälinesuojan sivussa on käytön varmistava, lukittava luukku. Sivuluukun kautta voidaan käyttää sähköistä käyttöpainiketta tai kevennettyä kampea kannen avaamiseen, jos kaukosäädin on hukassa. Jos kansi tuntee kiinni mennessään ylimääräistä vastustusta, kansi pysähtyy ja nousee muutaman sentin ylöspäin.

Mitat

Ajoluiskan leveys on 1675 mm

Ajoluiskan syvyys 500, 850 tai 1200 mm.

Ulkomitat Sisämitat
Leveys 1866 mm 1700 mm
Syvyys 1710 mm 1640 mm
Korkeus 1600 mm 1485 mm
Korkeus avattuna 2300 mm 1950 mm

Paino: 195 kg

Virransyöttö: 220-240 V AC / 10 A / 50 Hz.

Pistotulppaliitäntä vikavirtasuojattuun pistorasiaan.

Väri: harmaa tai vihreä

Hinta 7.440,- sis. alv 24%