Näytetään tulokset 1–12 / 36

Rampit

Minkä mittainen ramppi?

Rampin pituuden määrää käyttötarkoitus. Onko tarkoituksena tehdä invaramppi vai käytetäänkö ramppia tavaran siirrossa?

Liikkumisesteisille ramppia tehdessä, on hyvä seurata alla olevaa Valtioneuvoston ohjeistusta ja toteuttaa luiska 5-8 % kaltevuudella. Jyrkempää luiskaa kuin 20 %, on usein mahdotonta käyttää avustettunakaan. Kaavio antaa tietoa rampin pituudesta ja nousukulmasta eri korkeuseroilla.

Esim. 40 cm korkeusero, johon halutaan 8 % nousukulma, tarvitsee 5 metrin pituisen rampin. Oven edessä käyttäjällä tulisi olla tasaista aluetta ovea avattaessa.

Kaide tulee aina rakentaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaanastumisen vaara on olemassa.

Voit aina ottaa yhteyttä Korpisen ammattilaisiin p. 09 5491 4400, autamme mielellämme rampin suunnittelussa.

Kiinteä ramppi

Kvistbergan alumiinisten ramppien avulla on tehty esteettömiä sisäänkäyntejä 25 vuoden ajan. Kvistberga invaramppi on valmistettu alumiinista, ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Ne pystytään myös asentamaan uudestaan seuraavaan paikkaan, kun tarve invarampin käytölle loppuu. Ramppien osat ovat aina keskenään yhteensopivia.

Pikaramppi

Pikaramppi sopii loistavasti portaiden ylittämiseen ja rampin nopeaan asentamiseen. Ramppi sopii hyvin pyörätuolin, lastenrattaiden sekä sähkökäyttöisten kulkuneuvojen avuksi.

Kulkupintana pikarampissa hyvin pitävä alumiiniverkko, joka varmistaa turvallisen kulkemisen.

Rullaramppi

Rullaramppi on erittäin tukeva ja kevyt alumiininen ramppiratkaisu rollaattorille, pyörätuolille ja tavarankuljetukseen. Rullaramppi on siirreltävissä esteeltä toiselle ja se on helppo ottaa mukaan matkalle. Sama ramppi toimii kotona kiinteänä ramppina, kuten perinteinen invaramppi, siirrettävänä ramppina ja se voidaan kiinnittää myös autoon.

Salkkuramppi

Tämä ramppi sopii loistavasti yhden/kahden portaan ylittämiseen ja rampin nopeaan asentamiseen. Ramppi sopii hyvin pyörätuolin, lastenrattaiden sekä sähkökäyttöisten kulkuneuvojen avuksi.

Pyörätuoliluiskat

Voit valita teleskooppiset luiskat, taitettavat luiskat, teleskooppisen ja taitettavan luiskan yhdistelmän tai kokonaan kiinteät luiskat.

Eri mallit sopivat eri pyörätuoleille.