Näytetään kaikki 6 tulosta

Korkeussäädettävä työtaso

Säädettävästä työtasosta on valtavasti hyötyä – sen avulla työt onnistuvat helposti ja itsenäisesti niin istuen kuin seisten. Säädettävä työtaso antaa hyvät mahdollisuudet hoitaa erilaisia tehtäviä.

Säädettävät työtasot on suunniteltu niin, että istuma-asennossa oleville käyttäjille jää enemmän jalkatilaa. Näin keittiössä liikkuminen onnistuu esteittä.

Jos sinulla on töissä korkeussäädettävä työpöytä, miksei omassa keittiössäkin?

Bänklyft

Bänklyft mallisen työtason nostimeen on mahdollista lisätä laatikosto sekä sähköpistoke. Työtason alla olevat työtason tuet liikkuvat sivuttain työtason alla, jolloin työtasoon tehtävät upotukset on mahdollista tehdä.

Bänklyft nostin on varustettuna turvallisuutta lisäävällä katkaisimella, joka keskeyttää tason liikkeen huomatessaan estettä tai tärinää. 

Ropox

Ropox työtason nostimia löytyy monelle käyttötavalle:  Sähköisesti säädettävät työtasot, kammella säädettävät työtasot ja manuaalisesti nostettava ja säädettävä työtaso.

Ropox sähköiset nostimet voidaan varustaa turvanauhalla ja liittää Ropox Smartbox järjestelmällä yläkaappien kanssa samaan turvaverkkoon.