Näytetään kaikki 2 tulosta

Liesivahti

Liesivahti katkaisee virran havaitessaan häiriöitä pintalämpötilassa tai käyttöajan ylittyessä.

Spisec/Prefi on helppokäyttöinen liesivahti, joka antaa varmuutta ja lisää turvallisuutta keittolevyjen ja uunin käyttämiseen.

Spisec/Prefi liesivahti kuitenkin mahdollistaa normaalin ruoanlaiton kaikille perheenjäsenille. Liesivahti valvoo lämpötilaa ja katkaisee virran, jos lämpötila nousee liian korkeaksi tai jos ennalta määrätty käyttöaika ylittyy. Käyttöaika on säädettävissä 5 min – 2 tuntia.

Hälytys tapahtuu äänimerkillä ja valomerkillä, jotka voidaan kytkeä pois päältä tarvittaessa. Spisec/Prefi nollataan helposti, kytkemällä kaikki levyt ja uuni pois päältä. Nollauksen jälkeen liesi toimii taas normaalisti.

Magneettiavain

Spisec/Prefi Liesivahti on ohjelmoitavissa toimimaan magneettiavaimella on/off -tyylisesti. Silloin ilman magneettiavainta liesi ei toimi ollenkaan. Tämä toiminto mahdollistaa lieden turvallisen käytön perheissä, joissa on muistihäiriöinen perheenjäsen, samoin kuin lapsiperheissä. Myös lemmikkien aiheuttamat vaaratilanteet voidaan näin välttää.

Spisec/Prefi on helppokäyttöinen liesivahti - muistihäiriöisille - aistivammaisille - lapsiperheille

Spisec/Prefi Liesivahdin saa asentaa sähköasennusluvat omaava asentaja

Vuokraus

Kun ei tiedetä kuinka kauan liesivahtia tarvitaan, on liesivahdin vuokraus hyvä mahdollisuus lisätä keittiön turvallisuutta.

Liesivahdin vuokrausta aloitettaessa tulee tietää lieden kytkennän tapa, yksi vaihe vai kolme vaihetta. Usein tämän löytää sulakekaapista, kuinka monta sulaketta on varattuna liedelle.

Liesivahdin vuokrauksen laskutus tapahtuu 3 kk jaksoissa ja on 25 eur/kk, 75 eur/ 3 kk. Vuokrauksen aloituskustannus on 60 eur.

Vuokrauksen voi lopettaa ottamalla yhteyttä Apu-Tuote Oy ja palauttamalla liesivahdin.

Muistathan, että Spisec/Prefi Liesivahdin saa asentaa sähköasennusluvat omaava asentaja.

Aloittaaksesi Liesivahdin vuokrauksen, ota yhteyttä puhelin 09 5491 4400  tai sähköpostilla info@aputuote.fi.

Varasto loppu