Väinö Korpinen Oy ja Apu-Tuote Oy liiketoimintakauppa

22.3.2021

Tiedote liiketoimintakaupasta

Väinö Korpinen Oy on ostanut Suomen Apu-Tuote Oy:n liiketoiminnan ja siten vahvistaa merkittävästi asemaansa kokonaisvaltaisena esteettömän ympäristön toimijana ja palveluiden tarjoajana.

Väinö Korpinen Oy on toiminut vuosikymmeniä vahvana suunnannäyttäjänä esteettömien ja toiminnallisten kylpyhuoneiden suunnittelijana ja tarjoajana. Korpisen tuotetarjoamaa ovat viime vuosina täydentäneet muut siirtymistä ja liikkumista tukeneet apuvälineet kuten potilasnostimet, liikuteltavat nousutangot sekä toiminnalliset wc-istuimet.

Suomen Apu-Tuote Oy:n kattava tuotevalikoima ja palvelut niin suunnittelussa kuin asunnon muutostöissä ovat olleet merkittäviä esteettömän ympäristön kokonaisvaltaisessa rakentamisessa. Apu-Tuote onkin saanut olla mukana toteuttamassa esteettömiä ratkaisuja asiakkaidensa kanssa 16 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluvat rampit ja luiskat, esteettömät suihkukaapit ja muut kylpyhuoneen varusteet, apuvälinesuojat, esteettömän keittiön korkeudensäätömekanismit ja liesivahti sekä erilaiset nousutuet.

Tällä liiketoimintakaupalla ja voimavarojen yhdistämisellä, tarjoamme asiakkaillemme jatkossa entistä kokonaisvaltaisempia esteettömän ympäristön ratkaisuja sekä laajempaa palvelua niin suunnittelussa, kuin huolloissa ja asunnon muutostöissä.

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Leena Mäki, Väinö Korpinen Oy
p. 0400-245 385, leena.maki@korpinen.com

Jyrki Allonen, Suomen Apu-Tuote Oy
p. 0400-955 003, jyrki.allonen@aputuote.fi